|
Atilla Yılmaz Albümleri
|
|
01-07-2010, 01:19 PM
|
|||
|
|||
|
Atilla Yılmaz Albümleri
1. Hekimoglu 2. Hastane Önünde İncir Agacı 3. Vur 4. Tanrı Dağı 5. Sehit Marşı 6. Bozkurtlar Geliyor 7. İnan Dostum 8. Kurultaylar 9. Şafakta Akin 10. Operasyon 1. Altaylardan Tunaya 2. Yolların sonu 3. Ela Gözlerin (Oy Leyli) 4. Selam 5. Vaktidir 6. Azat 7. Gelin Savaşa 8. Senden Gayri 9. Kerkük Destanı 10. Eyleme Beni (Dost Kervanı) |
|||
|
02-01-2010, 09:13 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Atilla Yılmaz Albümleri
selamun aleyküm...Çok güzel ama olmamış...her kapağın altına karşı isimlerini yazsaydın keşke ve her albüme yeni başlık oluştura bilirsin...bence böle daha güzel olur...
|
|||
|
04-26-2010, 03:36 AM
|
|||
|
|||
RE: Atilla Yılmaz Albümleri
(02-01-2010 09:13 AM)sedatgedik demiş ki selamun aleyküm...Çok güzel ama olmamış...her kapağın altına karşı isimlerini yazsaydın keşke ve her albüme yeni başlık oluştura bilirsin...bence böle daha güzel olur... Selamunaleyküm. Dediğiniz gibi yapmaya çalıştım. Buradan görebilirsiniz ya da Atilla Yılmaz Albümleri adlı forum başlığından girerek görüntüleyebilirsiniz. Hayırlı günler. "Alınan görevleri yapmak ve yapıldığını takip etmek lâzımdır. Millet hayatında başarı devamlılığa bağlıdır." Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ "Başarı için muntazam plânlı çalışma yapmak lâzımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız." Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım